شنبه بیست و هفتم خرداد
*سینمایی که دخل و خرجش با هم نمی خواند
امروز وقت نمره دادن به سینمای کشور است سینمایی که با پشت سر گذاشتن روزها و هفته های بدون مخاطب و اکران برای صندلی های خالی کارنامه درخشانی ندارد. گذشته از کیفیت پایین برخی فیل مهای اکران شده در بهار امسال، گویا هنر هفتم به خوابی عمیق رفته و میلی هم به بیدار شدن ندارد.
اگر نگاهی به وضعیت فروش فیلم ها در بهار 91 داشته باشید، حساب کار دستتان می آید:
«شبكه» به كارگرداني ايرج قادري در 25 روز اكران در 12 سينما، حدود 100 ميليون تومان فروخت.
«روزهاي زندگي» به كارگرداني پرويز شيخطادي در 32 روز نمايش در 13 سينما، 210 ميليون تومان فروخت.
«آخرين سرقت» در 32 روز نمايش در 7 سينما، نزدیک 56 ميليون فروش داشت.
«خنده در باران» به كارگرداني داريوش فرهنگ در 33 روز نمايش، با فروش 126 ميليوني به فروشش پايان داد.
«نارنجي پوش» داريوش مهرجويي در 59 روز نمايش در 8 سينما 812 ميليون تومان فروخت.
«چك» كاظم راستگفتار در 32 روز نمايش در 18 سينما، 252 ميليون تومان فروخت.
«دوستي از جنس آتش» هم طي يازده روز نمايش در 12 سينما، فروشش از مرز 10 ميليون تومان گذشت.
«آزمايشگاه» حميد امجد در 6 روز نمايشش در 20 سينما، فروشش به مرز 48 ميليون تومان رسيد.
«قفس طلايي» محمد زريندست در 5 روز نمايش در 12 سينما، فروشش حدود 13 ميليون تومان بود.
*نقش "بت من" در یک فیلم ایرانی
اکران فیلم سینمایی "آزمایشگاه" چند روزیست که در سینما ها آغاز شده و با توجه دارا بودن درون مایه طنز و نقشس آفرینی بازیگران قدرتمند، احتمال می رود تا حدودی در اکران های بهاری موفق تر از دیگر فیلم ها ظاهر شود. اما محمدرضا فهميزي منتقد سینمایی طی گفت و گویی به انتقاد از ساختار این فیلم و نحوه بازی ها پرداخت. بخشی از مهم ترین صحبتهای فهمیزی عبارتند از:
-فيلم آزمايشگاه از لحاظ فيلم نامه كه پايه اصلي هر اثري است لطمه هاي زيادي خورده است.
-سه كاراكتر كه نقش بت من هاي قصه را دارند؛خيلي شبيه كارتون بوده و به دور از واقعيت است و قابل باور نيست كه سه جوان به صرف حسادت و رقابت حرفه اي با جان يك عده افراد بازي ميكنند و هيچ برخوردي با آنان صورت نميگيرد.
-ميزانس هاي اين فيلم تئاتري بوده و تحت تاثير آن بهرام بيضايي و فاقد جذابيت سينمايي است و هنگامي كه تماشاگر وارد سالن سينما مي شود،اين فيلم توانايي جذب مخاطب را با دكوپاژ و ميزانس هاي تئاتري ندارد و اين نقطه منفي در كارنامه حميد امجد است.
*رتبه بندی جوان ترین دانشگاه های جهان
نظام بین المللی رتبه بندی تایمز فهرست 100 دانشگاه برتر که قدمتی کمتر از 50 سال دارند را منتشر کرد که نشان می دهد بسیاری از دانشگاههای جوان در آینده دانشگاه های آمریکا و انگلستان را به چالش می کشند. تایمز در رتبه بندی دانشگاه ها از همان 13 شاخص عملکرد استفاده کرده است که در رتبه بندی سالانه دانشگاه ها استفاده می کند و تنها تفاوتی که در این میان به چشم می خورد کاهش وزن شاخص ها، شهرت و معروفیت دانشگاه است.
10 دانشگاه نخست رتبه بندی 100 دانشگاه برتر جهان با قدمت کمتر از 50 سال که از صفر به مقام برتر دست یافتند
ردیف | دانشگاه | کشور |
1 | دانشگاه علوم و فناوری پوهانگ | کره جنوبی |
2 | پلی تکنیک فدرال لوزان | سوئیس |
3 | دانشگاه علوم و فناوری هنگ کنگ | هنگ کنگ |
4 | دانشگاه کالیفرنیا در ایرواین | ایالات متحده آمریکا |
5 | انستیتو علوم و فناوری پیشرفته | کره جنوبی |
6 | دانشگاه پی یر و ماری کوری | فرانسه |
7 | دانشگاه کالیفرنیا در سانتا کروز | ایالات متحده آمریکا |
8 | دانشگاه یورک | انگلستان |
9 | دانشگاه لانکستر | انگلستان |
10 | دانشگاه ایست آنگلیکا | انگلستان |
*طنین نام زهرا(س) در مجلس انگلیس
زرداری در پیامی به کنفرانس "گرامیداشت بانوی نور، حضرت فاطمه زهرا (س)" که در لندن برگزار شد، مشکلات زنان و ایجاد شکاف بین مذاهب گوناگون را دغدغه مهم عصر حاضر دانست.
زرداری در ادامه پیام کتبی خود افزود: نام حضرت زهرا (س) تا زمانی که این جهان باقی است مشعل فروزان هدایت برای تمام مردم دنیا خواهد بود. حضرت فاطمه زهرا (س) که دختر رسول خدا، همسر حضرت علی (ع) و مادر امام حسن (ع) و امام حسین (ع) است، جایگاه منحصر به فردی در تاریخ اسلام دارد و نام وی همچنان الهامبخش زنان عالم به خصوص زنان مسلمان خواهد بود.
"رباب مهدی رضوی" رئیس شورای بینالمللی امام حسین (ع) نیز در سخنرانی خود گفت: پیروی از حضرت فاطمه (س) تنها راه حل مشکلات فعلی زنان در جهان است.
اسقف اعظم شهر لندن نیز که در این کنفرانس شرکت کرده بود خاطر نشان کرد: حتی تصور دنیایی که در آن پیروی از شخصیتی مانند حضرت فاطمه (س) وجود داشته باشند انسان را به وجد آورده و نوید آیندهای روشن را میدهد.
یک شنبه بیست و هشتم خرداد
*وقتی عطاران در اولین تجربه اش خوابش می گیرد
رضا عطاران امسال در جشنواره فیلم فجر اولین اثرش را با نام " خوابم میاد" به روی پرده فرستاد. در این فیلم آنقدر تسلط در کار عطاران وجود دارد که فضای سینمایی اثر در یک سوم ابتدایی فیلم مخاطب را میخکوب کند.
اما، دقیقا از جایی که عطاران می کوشد تا داستانی سنتی را شروع کند تمام توانایی اش را به ناگاه از دست می دهد؛ ماجرا آنگاه بد تر می شود که کارگردان سعیش را در جهت شعار دادن مصروف می کند؛ اینجاست که شعارها از پرده بیرون زده و کار خراب می شود و دیگر حتی توانایی ها و استعدادهای بالای عطاران نیز فیلم را نجات نداده و در پس از یک سوم اول فیلم جان می دهد و تمام.
*انتقاد شورجه از سازمان تبلیغات و صداوسیما
جمال شورجه یکی از اعضای شورای عالی سینما با اشاره به قانونی بودن مجوزهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فیلمهای سینمایی نکاتی را مطرح کرد که بخشی از مهمترین صحبت های و در ادامه می آید:
-تنها وزارت ارشاد میتواند با مجوزهای لازم مشروعیت لازم را به فیلمها بدهد و بقیه نهادها مکلف به رعایت مجوز صادره هستند؛ چرا که کارشناسان زبده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این حوزه اختیار کامل دارند و همین طور مسئولیت در این خصوص به گردن آنهاست.
-پروانه ساخت و پروانه نمایش فیلمها را وزارت ارشاد صادر میکند. هیچ نهاد و ارگان دیگری نمیتواند در این حوزه ورود پیدا کند.
-یکی از اعضای شورای محترم عالی سینما رئیس سازمان تبلیغات اسلامی جناب آقای خاموشی است که بخش عمدهای از سینماهای کشور تخت اختیار زیر مجموعههای ایشان است و ایشان شاید یک یا دو جلسه در جلسات شرکت کردند.
-ریاست محترم سازمان صدا و سیما نیز از اعضای شورای عالی سینما است که متاسفانه تاکنون یک بار هم حضور ایشان را در شورای عالی ملاحظه نکردیم
* 7خدمت بزرگ رسولالله(ص) به بشریت
استاد کلام حوزه علمیه قم با اشاره به خدمات پیامبر اعظم(ص) به جهان بشریت، ماجرای مسلمانشدن فرد مسیحی به واسطه اخلاق حسنه پیامبر(ص) را بیان کرد.
حذف بردهداری از خدمات بزرگ پیامبر اعظم(ص)
پیامبر اکرم(ص) با یک برنامهریزی دقیق اجتماعی، بردگی را از صحنه روزگار ریشهکن کرد. یک دسته از انسانها در این فرآیند دائماً در حال زر اندوزی بودند و اجتماعی را به وجود میآورند و یک دسته هم همیشه ذلیل و زیر پای چکمهپوشان بودند. پیامبر اکرم نقشهای را عملیاتی کردند که در مدت بیست سال بخش اعظمی از بردگی از بین رفت، بدون اینکه صدمهای به مشاغل اجتماعی وارد شود.
احیای جایگاه دختران و زنان
زنده به گور کردن دختران یک اصل خدشهناپذیر در روزگاران قبل از بعثت بود. پیامبر اکرم(ص) با طرحی نو، علاوه بر اینکه این سنت زشت را از بین برد، با اکرام و عزیز دانستن دختر بزرگوارشان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها خط بطلانی بر همه آن تفکرات پوچ و باطل کشیدند.
حل مشکل جنگهای چندین ساله بین قبایل عرب
اعراب با کوچکترین مسئلهای جنگهای چندین ساله به راه میانداختند و بالتبع انسانهای زیادی از بین میرفت. مهمترین آنها جنگ بین دو قبیله اوس و خزرج بود که تقریباً 200سال به طول انجامید.
حذف سنتهای باطل و هدایت هنرها به سوی تعالی
اعتمادی به برخی سنتهای باطل اعراب جاهلی اشاره کرد و گفت: یکی از این کارها آنها سرودن شعرهای به ظاهر عاشقانه و به واقع جاهلانه بود تا جایی که تمام همت و هزینه خودشان را صرف سرودن شعرهای باطل میکردند. با نزول کلام آسمانی قرآن که معجزه پیامبر(ص) به شمار میرود، این شعرها از صحنه خارج شد. پیامبر با حذف سنتهای باطل، بیهوده و مضر و پویایی و هدایت هنرهای موجود به سوی تعالی و تکامل گام برداشتند.
حذف مرزهای جغرافیایی و ملیتی
پیامبر اعظم(ص) انسانها را تحت لوای کلمه «لا اله الا الله» جمع کردند. ایشان نه تنها تمام اختلافات قومی و قبیلهای را برداشتند بلکه محبت و عاطفه و دوستی را جایگزین آن کردند. سلمان فارسی از ایران، بلال حبشی از آفریقا، اویس قرنی از یمن و ابوذر غفاری از عربستان و همه را کنار هم جمع کردند و از قید بندگی اعتباریات بدون ثمر، به فطرت انسانی بازگرداندند که همان پرستش خداوند تبارک و تعالی است.
القای ریشههای اخلاقی در کالبد جامعه انسانی
پیامبر با اخلاق حسنه وصفناپذیر، صفاتی به جهان انسانی آموخت که حضرت عیسی(ع) آرزوی آن را داشت، به طوری که تمام ادیان و مذاهب با تمام اختلافاتشان درباره اسلام، نحوه معاشرت و زندگی را از اسلام یاد گرفتند و مبعث باعث شد بسیاری از مذاهب اشکالاتشان را اصلاح کنند. اگر مبعث نبود حیات مسیحیت هم به خطر میافتاد زیرا چنان از روح اخلاقیات و فرامین الهی فاصله گرفته بودند که روز به روز به انحطاط و نابودی نزدیکتر میشدند.
معرفی الگوهای کامل انسانی
پیامبر به معرفی الگوهای انسان کامل برای نسلهای بعد از خود پرداختند. هدیه مهم پیامبر برای بشریت بعد از خود، معرفی اولیاء الهی یعنی ایثارگران عرصه انسانیت بود. ایشان کار خود را ابتدا نگذاشتند؛ بلکه برای صحنه انسانی افرادی را معرفی کردند که این افراد همیشه خودشان را فدای احیای اصول اخلاقی میکردند، زیرا زنده ماندن سنتهای حسنه همیشه تاوان میخواهد.
دوشنبه بیست و نهم خرداد
*سه چهره از دکتر علی شریعتی
علي شريعتي، متفكري است كه اگر چه ميتوان با او مخالف بود و با پارهاي از انديشههايش و يا حتي تمامي پيكره تفكرش به مخالفت و معاضدت برخاست اما اين هست كه نميتوان ناديدهاش انگاشت و در ساحت انديشه معاصر ايران و تاريخ فكري چند دهه اخير، از نظر دورش داشت و او را غائب انگاشت.
اگر مبناي چارچوب نظري را در مورد سه سطح متمايز و در عين حال مرتبط تفكر شريعتي بپذيريم ميتوان اين مواجهه را براساس به صورت دقيقتر و درستتري بررسي كرد؛
1. شريعتي در مقام متفكر مسلمان ايراني
2. شريعتي در مقام متفكر جهان سومي
3. شريعتي در مقام متفكر معاصر
شريعتي متفكري مسلمان و ايراني بود چه اينكه تفكر او مالامال مملو از دغدغهها و پرسشهايي است در نسبت با اسلام و ايران. او به صورتي جدي به ايران به مثابه يك هويت زنده و نيز اسلام به مثابه يك دين استوار كه قابليت تبديل شدن به يك مكتب و ايدئولوژي را داراست ميانديشيد و با تكيه بر آنها درصدد پاسخگويي پرسشهاي زمانه خود بود و همچنين به شدت نسبت به اين دو دردمند بود و آنها را در پيوند با يكديگر ميديد.
در سطح دوم شريعتي روشنفكري جهان سومي است كه گفتمان وي وجوه غليظي از انديشه پسا استعماري را در درون خود مستتر دارد و به شدت به مسائل جهان سوم بويژه در مواجهه با مسئله استعمار (به مثابه ام المسائل جهان سوم در زمانه وي) توجه نشان ميدهد و ادبيات تئوريك مستحكم و استواري را در رويارويي و مبارزه با استعمار و مسائل پيرامون آن توليد ميكند كه كانون اين گفتمان را پرسش رهايي ميسازد.
در سطح سوم شريعتي در قامت متفكري معاصر ظاهر ميشود كه در عين آنكه مسلمان ايراني و جهان سومي است دغدغهها و دردهاي انسان و معاصر و بحران و معضلات پديد آمده و در دوران مدرن را همچون معضلات و دردهاي خود فهم ميكند ميانگارد و بار آنها را بر دوش خويش احساس ميكند و براي پاسخگويي به آنها نيز احساس مسئوليت ميكند.
*بلاخره طلسم هفت شکست
به رغم اعلام نام حسین ربانی غریبی دبیر سابق جشنواره فیلم های 100 ثانیه ای، حضور وی در برنامه هفت كه به موضوع بررسی مسائل روز سینمای ایران اختصاص دارد قطعی نیست و دست اندر كاران شبكه سوم سیما به دنبال گزینه ای دیگری برای تهیه كنندگی این برنامه هستند.نهایاتا روز دوشنبه اعلام شد که محمود گبرلو رییس اسبق انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی به عنوان گزینه قطعی برای اجرای برنامه تلویزیونی هفت انتخاب شد.
*شعر ویکتور هوگو برای پیامبر اسلام (ص)
شاید کمتر کسی بداند که ویکتور هوگو یک شعر بلند درباره پیامبر اسلام دارد ولی او سالها قبل در این شعر که با نام «سال نهم هجرت» در ایران منتشرشده شیفتگی خود را به پیامبر اکرم (ص) به تصویر کشیده است.
چندی قبل کتابی با عنوان «سال نهم هجرت» به بازار کتاب راه پیدا کرد. کتابی که با تعجب فراوان در پیشانینوشت خود عنوان کرده است که حاوی ترجمهای از شعری است که «ویکتور هوگو» شاعر و نویسنده نامدار فرانسوی درباره واپسین روزهای حیات پیامبر اکرم (ص) نوشته است. اثری که با ترجمه فارسی میتوان آن را شعر نویی درباره پیامبر (ص) دانست.
هوگو با وجود اینکه آغازکننده مکتب رمانتیسم در اروپا به شمار نمیرود اما یکی از سرآمدان این مکتب ادبی است و حتی این مکتب را به نام او میشناسند؛ مکتبی که به گفته او، شاعران و نویسندگان فعال در آن نگاه ویژهای به تاریخ و معنویات در خلق آثار هنری داشتهاند و مجموعه شعر «افسانه غرور» هوگو که شعر سال نهم هجرت در آن قرار دارد زاده چنین شرایطی است.
سه شنبه سی ام خرداد
*رضا كيانيان: در 99 سالگي هم بميرم جوانمرگ شدهام
« قديمها فكر ميكردم يك آدم 30 ساله ديگر پير است. وقتي 30 ساله شدم فكر ميكردم 40 سالگي زياد است. در 50 سالگي تصورم اين بود كه 70 سالگي ديگر پيري است اما حالا كه 61 ساله شدهام، فكر ميكنم اگر 99 سالگي هم بميرم، جوانمرگ شدهام!»
اينها جملات رضا كيانيان است در گفتوگو با ایسنا، همزمان با ـ 29 خرداد ماه ـ سالروز تولد 61 سالگياش.
وقتي ميگويم «انشاءالله 120 سال زندگي كنيد» جواب ميدهد: « حوصله 120 سال زندگي را ندارم، هميشه برايم دعا كنيد تا وقتي سلامت هستم و با آبرو، زنده بمانم.»
رضا كيانيان از دوره نوجواني تاكنون نقشهاي خيلي زيادي بازي كرده است، در نمايشهايي مانند «ازدواج آقاي ميسيسيپي»، «يادگار سالنهاي شن»، «بازي استرينبرگ» تا «يك روز خاطرهانگيز از زندگي دانشمند بزرگ وو» تا فيلمهاي «خانهاي روي آب»، «روبان قرمز» و «آژانس شيشهاي» اما آرزومند بسياري نقشهاي ديگر است؛ «مكبث»، «ساليري» در نمايشنامه «آمادئوس»، «ريچارد سوم»، «باغ آلبالو» تا «سرتامس مور»، نقشي كه در آستانه اجرايش بود و نشد. او ميگويد:«همين چند سال پيش بود كه آقاي فرمانآرا تصميم گرفت، نمايش «مردي براي تمام فصول» را به صحنه ببرد. همه چيز داشت درست پيش ميرفت اما در پايان مركز هنرهاي نمايشي براي آن مشكلي پيش آورد» و اين چنين بود كه «سرتامس مور» هم جزو نقشهاي رويايي، رضا كيانيان شد.
*ناصر طهماسب و 10 سال دوبله "كبرا 11"
ناصر طهماسب مدير دوبلاژ و پيشكسوت گفت: حدود سه هفته است كه دوبلهي اين سريال 98 قسمتي به پايان رسيده است؛ دوبلهي «هشدار براي كبرا 11» نزديك به 10 سال زمان برد و احتمال اينكه سري جديد اين مجموعه براي دوبله به دست ما برسد، زياد است.
طهماسب درباره گويندگاني كه در سريال «هشدار براي كبرا 11» حضور داشتند، گفت: افشين ذينوري، پرويز ربيعي، بهروز علي محمدي، ناصر احمدي، جواد پزشكيان، سارا جعفري، مريم راديور، بهمن هاشمي، ناصر نظامي، عليرضا ديباج، رضا الماسي و مينا قياسپور از جمله گويندگان «هشدار براي كبرا 11» هستند.
سريال «هشدار برای كبرا -11» شروع موفقیتآمیز خود را سال 1996 در شبكه RTL آلمان آغاز كرد. دو شخصیت اصلی سریال دو افسر پلیس بزرگراه آلمان هستند كه كار تعقیب مجرمان در بزرگراهها و تامین امنیت در جادههای اطراف شهر را به عهده دارند. حادثه؛ برخورد، تصادف؛ پرواز خودروها در هوا و انفجار تقریبا پای ثابت تمام قسمتهای این سریال آلمانی است. به طور متوسط در هر قسمت در این سریال دو تا سه نفر كشته میشوند و پنج تا شش خودرو نابود میشوند.
*معرفی برگزیدگان جایزهي «کتاب فصل»
دبیرخانه بیستمین جایزه کتاب فصل، اسامی آثار برگزیده و شایسته تقدیر این جایزه را اعلام کرد. در این دوره رمان "پریباد" نوشته محمدعلی علومی به عنوان اثر برگزیده بخش داستان انتخاب شده است.
اسامی کامل آثار برگزیده و شایسته تقدیر این دوره از جايزه كتاب فصل عبارتند از:
ـ شرح منظومه حكمت
- نظريه تفسير متن،
ـ فرهنگ فلسفه دكارت
ـ مقدمهاي بر شناخت نهجالبلاغه
ـ فرهنگ عقايد و مذاهب اسلامي
ـ صلح جاويدان و حكومت قانون،
ـ خوز و خوزي در مكتب پزشكي ايران
ـ سكته مغزي
ـ كفايه الطب
ـ بيماري آنفلوانزاي طيور
ـ اولتراسونوگرافي ماهيان خاوياري
ـ زندگي و آثار هنري حاج ميرزاآقا امامي
ـ پريباد
ـ خليج فارس در نيمه نخست قرن بيستم
ـ وصف ايران و مناطق آن در برخي از نقشههاي دوره اسلامي
ـ توران تور، نوشته عباس جهانگيريان
ـ اشارات و شواهد علمي در قرآن كريم
ـ مباني كلامي اماميه در تفسير قرآن
ـ الدر المنثور
ـ مرزهاي اخلاق
ـ سيري در تصوف آذربايجان
ـ حقيقت محمديه و عيسي مسيح در انديشة ابن عربي و اكهارت
ـ مديريت راهبردي با تأكيد بر جهاد اقتصادي، تأليف رضا بنياسد
ـ حماسهسرايي در بلوچستان
ـ درآمدي بر نظريه مجموعهها
ـ اصول شيمي عمومي، تأليف مارتين سيلبربرگ
ـ جهان سلول، تأليف گروه مؤلفان
ـ فيزيولوژي عملكرد گياهان زراعي
ـ اصول و كاربرد شبيهسازي فرايند
ـ مهندسي پي پيشرفته
ـ قلندرخونه
ـ مولاي گندمگون
ـ نام ديگر دريا
ـ ادبيات داستاني ايران پس از انقلاب اسلامي
ـ ديوان قائميات
ـ و شام بود و صبح بود
ـ ميو ميو ... تشكر
ـ مجموعه يك اسم و چند قصه
ـ مجموعه روزي كه مانيا ...
ـ مجموعه ياران ايراني اهل بيت (ع)
*رضا عطاران به «قلب يخي» ملحق شد
مجموعه جدید «قلب یخی» به کارگردانی سامان مقدم از چند روز پیش کلید خورد و سازندگان اين مجموعه ساخت سری جدید آن را آغاز کردند. رضا عطاران جدیدترین بازیگری است که جلوی دوربین این مجموعه قرار گرفت؛ پیش از این نیز هدیه تهرانی و مهران مدیری به ایفای نقش پرداختند.
در پی حواشی که دامنگیر این مجموعه شده بود، سازندگان سريال «قلب يخي» با معرفي مدیر روابط عمومی اين مجموعه، اعلام كردند كه از این پس اخبار كذبي که مورد تایید مجموعه نباشد را پیگیری می کنند.
چهار شنبه سی و یکم و خرداد
*برخورد با بدحجابي در یک کنسرت دیگر
ماموران پليس پايتخت از عصر سهشنبه در ادامه اجراي طرح امنيت محله محور و امنيت اجتماعي فاز جدید طرح تشديد برخورد با بدحجابي و مانكنها در اماکن فرهنگی را که پیشتر در برج میلاد و ایوان شمس برگزار شده بود را به مرحله اجرا گذاشتند. در اين طرح ماموران پلیس امنیت اخلاقی با حضوری گسترده در محل برگزاری نمایشگاههای بینالمللی تهران که در آن کنسرت یکی از خوانندگان قرار بود برگزار شود، ضمن برخورد با افراد بدحجاب از ورود آنها به محل کنسرت جلوگیری کردند.
از سوی دیگر برابر اعلام پلیس پایتخت اجرای این طرح در روزهای آتی در سایر اماکن هنری تهران نیز اجرا میشود.
سردار حسین ساجدینیا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ در آستانه فصل تابستان اعلام کرده بود که پلیس پایتخت طرحهای مختلفی را در راستای ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی به مرحله اجرا میگذارد و با هنجارشکنان، مانکن ها و افراد بدحجاب و بدپوشش در این خصوص برخورد میکند.
*بلاخره «هفت» به سرانجام رسید
بلاخره قرعه اجرای «هفت» به نام محمود گبرلو افتاد و قرار است سری جدید برنامه در تاریخ نهم تیرماه با اجرای او به روی آنتن خواهد رفت.
از طرف دیگر بعد از جلسات متعدد مدیر شبکه سه سیما مبنی بر انتخاب تهیه کننده برنامه تلویزیونی «هفت» از میان افرادی چون محمد خزاعی و حسین ربانی غریبی که تا پیش از این خبر حضورشان در سمت تهیه کننده بسیار جدی بود، در نهایت در روزهای باقی مانده به پخش سری جدید برنامه نام علی قانع به عنوان گزینه قطعی تهیه کننده برنامه «هفت» مطرح شده است.
قانع تا کنون برنامههای متنوعی را در تلویزیون تهیه کنندگی کرده است که از میان آنها میتوان گفتگوهای سینمایی با مرحوم ملاقلی پور و ... در قالب برنامه «برداشت 2»، مرور آثار ابراهیم حاتمی کیا در ویژه برنامه «ققنوس» که در یازده قسمت برای شبکه دو تهیه شده بود و... اشاره کرد.
با اینکه فقط 10 روز دیگر به آغاز سری جدید برنامه «هفت» زمان باقی است اما تا کنون از سوی روابط عمومی شبکه سه سیما هیچ نامی به عنوان گزینههای قطعی اجرا و تهیه کنندگی این برنامه اعلام نشده است.
۷۶ سال زندگی با ساز
استاد نورمحمد درپور یکی از پیشکسوتان موسیقی نواحی خراسان است که در سینهاش گنجینهای از آواها و نواهای این منطقه را حفظ کردهاست.
*جمله عجیب امام صدر درباره چمران
امام موسی صدر خیلی افسوس میخورد که کسانی که اطراف او هستند، او را درک نمیکنند. من آن وقت نفهمیدم امام موسی صدر چه میگوید، اما اتفاقاتی افتاد که مصطفی را برای من آشکارتر کرد. مثلا یادم هست که اسراییل به جنوب لبنان حمله کرده بود و مدرسه جبل عامل، که در واقع پایگاه مصطفی بود و مردم آن جنوب را ترک کرده بودند و جوانهای سازمان امل عصبانی بودند و میگفتند ما نمیتوانیم و قدرت نداریم با اسراییل بجنگیم و برای ما جز مرگ چیزی نیست.
امام موسی صدر گفت: این خلق و خوی مصطفی که شما میبینی تراوش باطن اوست و نشستن حقیقت سیر و سلوک در کانون دلش؛ و معاشرت و رفت و آمد مصطفی با ما و دیگران، تنازل از مقام اوست به صورت و به اعتبار.